Zpět
Anotace: O tom, co nejde vrátit...
Rád bych se vrátil zpět do starých časů
oživit vzpomínky a vůni tvých vlasů
nadále nesnesu prodlévat jen
a vědět že tebe mi vrátí jen sen.
Přebírat život a myslet dál na tebe
myšlenky na štěstí hodil jsem za sebe
nadále představy mučit mě nesvedou
neboj se, lásko má, vždyť už jdu za tebou...
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Niky88, Nick Name, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)