Zoufalá
Zoufalá snaha,
nezůstat sama
do náruče cizích mužů jí hnala.
Bez lásky a bez něhy,
ztratila se před lety,
roztála jako loňské sněhy
na ocase komety .
Tak chodí městem tichým.
Lásku a podporu hledá.
Setkat chtěla by se s někým .
Tajná zákoutí
jsou svědkem mlčenlivým.
Ach běda Ti bláhová dívko, běda .
On byl tím, kterého jsi chtěla
jediným.
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: James Libustka, Bíša, Any 4, nejsembásník, ZILA78, Květka Š., Anjesis, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)