Je v tom ryzost. Pocit něčeho dávno známého a přece trvalého, jistota proměnlivá, tekutá, kterou musíme dobývat každý den znovu. Hezké.
15.01.2006 22:19:00 | duska.pampeliska
Nádherný vyznání...Jinak děkuji za komentář u mě, z okolí Ostravy nejsem, ale za nabídku děkuji.
15.01.2006 21:10:00 | Keilanne