Stádo černých koní
Anotace: Nad hlavami se nám žene stádo černých koní
Nad hlavami se nám žene
stádo černých koní,
zjistili jsme moje milá,
že je dávno po ní.
Nezáří a není živá,
zkrátka hvězda zhasíná,
oba smíme začít znova,
aniž by nás ranila.
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Liduška, synanceia, snupicek, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)