Zakletá láska
Zakletá láska do obrazu
černá tuha hledá krásu
V nádechu tužeb bez předehry
zasněná jsem jako někdy...
Svítání nad ránem a vůně těla
propnutá záda a zase bych chtěla
Dotýkat se letmo Tvých rtů
šeptat slova a nevidět už tmu...
Psát příběh na plátno rytířů
z okna se dívat na vystoupení kejklířů
Držet v ruce zlatý šíp
probodnout si srdce.. bude líp...
Přečteno 441x
Tipy 21
Poslední tipující: Eru Alonnar, Désolé, Zasr. romantik, sobý hnusec, Linzerka, Bíša, Psavec, vodnař, Jiná, Niky88, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)