Vale Ti dávám...
Anotace: Manželka, nebo milenka ? Obě mít nemůže, že ?
Tak jsem se rozhodla !
Skleněná koule,
ve které mne ukrýváš
s jarem pukne,
jak nalitý pupen jabloně...
Do žil míza žití vtéká
svá peříčka načechrám,
vábivým tancem svůdně
boky svoje rozhoupám,
Ty slzy budeš utírat
žes měl mě málo rád...
Jen rozlobená žena
nezájmem ponížená
osm nohou má
a jedová kusadla.
Nech si co máš,
teď už jsem jiná !
Slast mého těla
však více nepoznáš...
Přečteno 353x
Tipy 23
Poslední tipující: divoska_jaja, Helena Lovecká, Ejí, Psavec, Žqáry, Taog, Elisha, Elvíra Adamsonová, Gabrielle, Giginka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)