Od srdce
Vidím trávu, vidím nebe.
Jsem v ráji, ač chybí mi kus Tebe.
Chybí mi ten pocit radosti a štěstí,
když jsem s tebou.
Ty naše duše,
co se vždy za ruce vedou.
Naše dojemné objetí ve dvou,
co nikdy neskončí..
Náš společný příběh,
který zatím netuší,
ža zahrne nás rozkoší.
- Věnováno z lásky Tomášovi Dabrowskému
Přečteno 566x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., jedam, CULIKATÁ, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)