Matematika..
Matematika vznikla s Big Bangom
nuž - nie je večná
vzorce zďaleka nie sú všeliekom
skôr nebezpečná
javí sa táto veda, ak sestre
fyzike skreslí
častice plus-mínusom, znaky pestré
symetrii tresli
zaucho anihiláciou čísel
zmarenou zdarne
bez Teba som jednotka - nemá zmysel
číslo nepárne
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, PIPSQUEAK, Květka Š.
Komentáře (0)