BEZ ODPOVĚDI
Anotace: Byl to jenom vtip a nebo jsem to zkazil ?
Tak blízko
a přece každý sám
na dosah ruky
sám sebe proklínám
a jen se ptám
bez odpovědi každý večer usínám
zda všechno to byl jenom vtip
nebo jsem to tak moc zkazil
tak rád bych ten čas vrátil
aby bylo všechno jako dřív
i když mnohem víc
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, hypertenze, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)