Vítám tě tu :o) Moc pěkné dílko...určitě posbírej odvahu a ukaž nám to =)
21.11.2010 21:48:00 | Giginka
Duše je klubko, ve kterém jsou schované životní cesty, minulé i budoucí a všechny zanechávají stopy...
Vítej na modré pláni :o)
21.11.2010 21:47:00 | labuť
Děkuju za uvítání i za kritiku. Mám i něco bez rýmů, třeba někdy dostanu odvahu a dam to sem. :-)
21.11.2010 19:50:00 | sweet
Napsat "vítám tě tu" znamená "ahoj, my jsme protekční, kupujeme si tě" a proto to nepoužívám.
Abych pravdu řek (nekoukaje na to, že jsem básník jako poleno :D) se mi ty rýmy občas zdály vynucený a nepřesný, ale básnička celkově je dobrá ;)
21.11.2010 19:43:00 | Corsica
Každý stín vystřídá sluneční svit
každý bol vystřídá pohlazení
i v světě se stínem nechá se žít
i v světě zářivém žár život na smrt mění...
vše je relativní / vítám tě tu /
21.11.2010 19:15:00 | šuměnka