Zamilovanost
Anotace: když se člověk zamiluje ...
Srdce se rozbije na tisíc malých kousků,
abys jej mohl poskládat v krásnější mozaiku.
Čas zrychlí,
aby se v pravý okamžik zastavil.
Tep zpomalí,
aby pro budoucí chvíli tloukl jako o závod.
Svět se zastaví, abys ho roztočil.
Přečteno 463x
Tipy 12
Poslední tipující: Robin Marnolli, René Vulkán, Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, slečna.závist, Marco
Komentáře (2)
Komentujících (2)