Uprchlík
Utíkáš sám před sebou
Tam, kde líp ti bývá
Odsuzuješ lež zbabělou
O níž se ti snívá…
Jsi můj malý uprchlík
Co hledá lásku svou
Jsi můj malý uprchlík
Jen být se svou princeznou
Jsi můj malý uprchlík
Končící s lidskou hrou
Jsi můj malý uprchlík
Co se dusil zdejší tmou
Temná strana slunce ti nebrání
Neznáš ani další jiné váhání
...Ty...
Víš, co chceš a kam jít
Jsi můj malý uprchlík
Tak podej mi věrnou ruku svou
Ať můžem ve dvou uprchnout
Přečteno 448x
Tipy 27
Poslední tipující: Psychicky.labilni, Isquieasuus, Láďa, NikitaNikaT., jedam, hypertenze, Bíša, la loba, Psavec, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)