Dech
Anotace: žít je někdy obtížnější
Když se celý svět zcvrkne na jeden bolestivý nádech za druhým
a člověk si častěji líže rány než se usmívá...
Je čas se zastavit a čekat.
Když není vteřina, kdyby myšlenka patřila něčemu jinému
a veškerý svět se hroutí...
Je čas se rozběhnout a utíkat.
Když se duše plní zármutkem
a srdce zoufalé je na umření
Je čas...
jen důvod k žití není
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Black Swan, la loba, James Libustka, Niky88, Ejí
Komentáře (3)
Komentujících (3)