Má milá mrtvá je
Poslední květinku,
na hrob jí dám.
Zatáhnu slunce
a zůstanu sám.
Pramínek vlasů,
co zůstal po ní,
leží mi na dlani.
Nádherně voní.
V zkázu jsem ztělesněn,
Teču jak voda.
Pomalu vysychám,
smrt do mě bodá.
„Má milá voláš mě?
Voláš mě k sobě?
Měsíc mi svítí,
na cestu k tobě.”
Tancujem spolu,
na slizkém hrobě.
Já živý - ty mrtvá,
Snad už je po mě!
Držíš mě za ruce,
táhneš mě dolů.
Konečně po dvou dnech,
jsme zase spolu.
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, pamp_elka, James Libustka, ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)