Večerní zamyšlení

Večerní zamyšlení

Anotace: ..

Sedím, koukám na nebe.
Vidím padat hvězdu,
a myslím přitom na Tebe.

Na tvou vůni, tvého těla,
co ke mne vždy přiletí,
když mě držíš v objetí.

Když mé ruce v dlani svíráš,
když do očí se mi díváš,
a sladce když mě líbáš.

Když tvůj hlas mě vábí ve snu,
kde ty čekáš na princeznu.
Na tu dívku s bledou tváří,
na tu báseň s trochou vášní.

Co Ti píši z nenadání,
z pocitů a od srdce.
Miluji Tě, ty můj milý,
zde Ti patří mé srdce.

-Věnováno zlásky Tomášovi Dabrowskému
Autor Terezie D., 22.11.2010
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dušičku zahřeje
láska co v Tobě je...

11.01.2011 12:10:00 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí