Za ní
Teď se jen držím vzpomínky,
toho záblesku co zobrazí mi večer,
kdy v očích mých ty plamínky
tak mocně plály.
My dva, dvě duše zničené,
koukaly se do dálky,
tvé srdce mým vytoužené
hledělo zpět.
Za ní...
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Niky88
Komentáře (0)