Anotace: ...ze sbírky - Dávno splněná přání -
Jako já a miláček, tak dhlouho už jsme spolu a den ode dne se milujeme víc a víc...
27.11.2010 14:15:00 | NikitaNikaT.
láska vždy bude nekonečná, doposud byla, nic se nemění..
a stále bude lidi trápit, vždyť jim tak bystří cítění..
ať čas si klidně rychlosviští, láska je stálá, vážený..
:o)
smlsla jsem si, milý pane..
23.11.2010 15:30:00 | Cecilka
Ať tvá kočka slastně vrní
Ať co nejmíň poznáš trní
Ať Vám láska nezakrní
Ať se ti tvá přání splní
23.11.2010 13:29:00 | Špáďa
Při čtení jsem vstoupila do nitra tvého
je krásné žít jeden pro druhého
jako něžná struna tvoje verše zní
a pohladila moji tvář porézní
23.11.2010 13:19:00 | carodejka
Skřivan sovu zdraví / a švitoří
že láska bude nekonečná a vždycky zahoří
že stále bude lidi trápit a silně milovat
že láska vždycky horká srdce bude něžně hřát...
23.11.2010 13:19:00 | šuměnka