poslední?
Chtěl jsem jí napsat tisíc slov,
co na duši mě tlačí
a nakonec zjišťuju,
že jen dvě slovíčka stačí.
Dvě slova, která však
všechno v sobě mají
patřím k lidem, co pro ně
i svůj život dají.
Už je asi stejně pozdě
na to čekat změnu
MILUJI TĚ...
jak muž může ženu
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)