Jako láska
Šeříkovou vůní
smývám doteky tvých dlaní.
Byl jsi tu-milován, milující,
přesto,že zdál ses sám
s jednou ohořelou svící.
Kapky vosku nažloutlého,
co na podlahu dopadají,
jsi ty,jsem já.
Šeříky tak trpkou příchuť
nemívají...tak, jako láska.
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
Komentáře (0)