Anotace: ..to je
Tak tohle je neokomentovatelný!
jsi žena mlčením položena...
nádherná!
fakt strašně!
27.11.2010 00:33:00 | šuměnka
ani netušíte, že štěstí a radost nesete, vlastně asi tušíte, dík veliký
25.11.2010 18:30:00 | Mirka Hedbávná
Miluji ženy, co mlčí,
když mluvit by se chtělo,
co sjedou mě, když zvlčím,
když přijdu jako dělo,
co slétnou ze slov k činu,
byť dýchaj bez halíře,
a přes svou otročinu
neztrácí lásku k víře...
Tak.
23.11.2010 23:13:00 | Špáďa