Pro H
Anotace: stará zapomenutá báseň která se jen tak sama vynořila ze složek.
V ledové noci
bez pomoci
dívka v temnotě snila
z myšlenek se vypsala.
Co měla v sobě
na papír přenesla
strach měla, nevěděla
chtěla to říct tobě…
v tobě,
v sobě
ve dvou tělech najednou
si jen tak odpočinout.
Spát, jen sladce spát
a už se ničeho nebát
psala a přitom snila
na všechno zapomněla
Až náhle se probudila
H vypořádal se se vším
A už je to jen dým
Sladký pocit v obou tělech
Je to láska, nebo…
Komentáře (0)