Anotace: Marečkovi a všem ostatním, kterým bude blízká...
Sbírka: Múzy - muži?!
Je překrásná...A pokud Tvému příteli pomohla překonat těžké chvíle, je i krásným darem...ST
25.11.2010 13:07:00 | Sladkalu
Penízek pro štěstí - Poděkování! :-*
Opravdu ti z celého svého sdrce Ani hrozně moc děkuju!
Je to naprosto úžasné a kouzelné, jaká nádherná, líbivá a čistá slůvka se ti opět podařilo dát do oněch tvých překrásných a malebných veršů, v nichž je toliko pravdy, co jsme si mohli ty i já za poslední dobu zažít a prožít!
Udělala jsi mi opravdu ohromně velkou radost a asi ti to nebudu moct jen tak oplatit, ale budu se vážně že snažit!
Děkuju ještě jednou hrozně moc, za všechno!
Jsi jedna z mých nejlepších, nejdražších a nejopravdovějších kamarádek, co mám a slibuju, že jí vždy budeš a vždycky budeš mít v mém srdci kus větší, než mají ostatní!
Mám tě hrozně moc rád! :-*
24.11.2010 20:14:00 | Amable seňor Marek
Geniální! Ovšem v tuto denní dobu (23:47) jsem Ti již jaksi nestačila, ...
23.11.2010 23:48:00 | Helena Buchtová