chodili, rok a půl. A jednou jsem zapomněl přijít na rande, jednou do kina a ona si celou dobu myslela, že o ní za jejími zády mluvím nehezce.
24.11.2010 17:46:00 | litermaso
Jestli jsi zapomínal přijít na rande a do kina a hezky jsi o ní nemluvil tak to jste spolu ani nechodili...:-)))
24.11.2010 13:22:00 | la loba