Malá víla

Malá víla

Anotace: ..je to písnička, ale sekce písniček tu není, takže jí dávám sem...:o)

(psané na melodii Jasná zpráva - Olympic)

1.Žila tady malá víla,
ta se jednou vytratila, víš,
kde se skrývá asi netušíš.

Chtěla poznat lásku pravou,
neměla však na vybranou, pak,
zašlo slunce, vyšel tmavý mrak.

Ref: Byla víc než nešťastná,
princ nepřišel blíž,
opodál jen stál a bál se říct:
"Ty si víc než překrásná,
vílo nevinná,
pro mě v tomlhle světě jediná.

2. Černokněžník zakled duši,
srdíčko přestalo bušit jí,
kdo ji najde a zas probudí.

Snad přijede na svém koni,
snad přijede jednou pro ni, vím,
že ta víla chce být už jen s ním.

Ref: Byla víc než nešťastná,
princ nepřišel blíž,
opodál jen stál a bál se říct:
"Ty si víc než překrásná,
vílo nevinná,
pro mě v tomhle světě jediná.

3. Vločka sněhu taje v dlani,
a on myslí pořád na ni jen,
nechce meškat ani jeden den.

Ref: Vílu našel zakletou,
polibek jí dal,
hádejte co bylo asi dál...
Autor Jean89, 24.11.2010
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A byla svatba:-)))

24.11.2010 13:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel