D.Ě.K.U.J.I.
Děkuji Ti za to Krásné probuzení
jak s něžností se ke mne kloníš
/při mne vždycky stojíš/
Ke svému svátku lecos očekávám
přesto mne vždy překvapíš
já s úsměvem ve tváři vstávám
/ostatně jak už mnohokrát/
Slunce mi věští také hezký den
paprsky pošímrá mou tvář, já děkuji jen.
Vytratíš se jak lupič mého srdce
jež na oplátku své tu zanechal
dýchám vzrušeně a lehce
nechávám v klidu doznít vnitřní cval.
KW
Přečteno 517x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Lovecká, čas.běží, NikitaNikaT., ZILA78, Špáďa, la loba, Mbonita, vodnař, James Libustka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)