Anotace: .............
Působivě napsané vyznání se zpětným překlenutím času, báseň, která osloví...
***
Jiří senior
30.11.2010 13:56:00 | j.c.
nebral jsem ohledy na vzdechy raněných
raději obejít než na nohy pomoci vstát
úsměv můj topil se v mimikách kamenných
na osudy druhých nezbylo chuti se ptát
šedí, jenž ve lži jsem na duhu maloval
se štěstím prošel jsem až v náruč Tvojí
od první vteřiny jsem Tě bezmezně miloval
teď minulost zpět ke mně vrátit se bojí...
...jen Tobě patří můj dík a s nim i mé srdce...
krásně napsané ST!
27.11.2010 11:27:00 | xoxoxo
Jak se říká: "Pozdě, ale přece..." Najít někoho, kdo nám obohatí duši a ukáže naše chyby a nový směr našeho bytí...to je dar...ST
26.11.2010 12:31:00 | Sladkalu