Mamince
Přebírám
a z nekonečných možností
vybírám to nejlepší, co svedu,
vždyť jsem jen lidský tvor.
Každý den umírám
a ze všech těch maličkostí
skládám mozaiku
a z mozaiky nadpozemský vor,
na němž na konec světa popluji
a najdu tam to, co nejvíc miluji
-zbytek vesmíru nestojí za zmínku-
protože tam najdu mojí nesmrtelnou maminku.
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Gabrielle, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)