Recept na lektvar lásky
Vezměte kotlík
cínový,
standartní velikost
číslo dva.
Do základu
litr něhy,
okořenit
špetkou touhy.
Zamíchat jemně
doleva a přidat
dva decilitry
přátelství.
Pak podle chutě
krapet žárlivosti
a nepřehnat to
s citama.
Kdo si na to potrpí,
může přidat
dvě lžičky
sentimentu.
Ale pozor!
Nepřidávat více,
ani trochu
citlivosti!
Snad ještě
gram šarmu
a na špičku nože,
snítku krásy.
Pak sedmkrát
po směru ručiček
míchat lžící,
ale dřevěnou!
Plamínek střední,
ne moc prudký,
ať nepřivede
rychle k varu.
A servírovat
s polibkem,
nejlépe za
vlažné noci.
(Pro výraznou chuť,
za svitu měsíce.)
Přečteno 761x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., jvacl, Miroslav Možný, Zlatičko, Agniezka
Komentáře (0)