Zmlkni a poslouchej
Zmlkni a poslouchej
slunce už nám dávno přestalo svítít.
Přestalo hřát a začla krutá zima.
Láska odplula jako voda
sami jsme jí nechali odejít
Tak neříkej že chyba byla
na mojí straně,
vždyť jsme za to mohli oba.
Zmlkni a poslouchej
Bohužel .Čas se nedá vrátit...
Pěkné vzpomínky nám zůstanou.
Tak zmlkni a poslouchej…
Začlo poprchávat a nám se to líbilo
z malé přeháňky se stála obrovská bouře.
A my jsme se smáli,
teď pláču
smích mi vzal naší lásku a
my jsme to nepoznali .
Bouře jí smetla,
vítr zafoukal a láska zmizla.
Zmlkni a poslouchej..
Srdce mi pláče.
Už mi nevolej každý spíme zvlášť.
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává, Sladkalu, la loba
Komentáře (0)