tahle báseń je skoro mě šitá na míru..jo ty konce se někdy však táhnou a u mě je to proloženo návraty a zase rozchody..no jo láska s ní prokletí a bez ní peklo a mezi tím nebe které někdy hřeje a jindy zebe . \\\\\\\hezky napsané ST!
27.11.2010 11:18:00 | xoxoxo