Srdce na dlani
Polibek nového dne Tě probudí,
ten co nikdo nevidí,
ten co Ti teď posílám,
i když se na Tebe zrovna nedívám.
Krásko má jediná,
otevři očka svá,
ať není to jen vidina,
že jsi jen má.
Do sněhu srdce z lásky kreslím,
na ní nikdy nic nezměním.
Jak prosté slovo "láska" je,
ale jen ty jsi mi ukázala její správnou tvář,
a já teď vím, že neumírá naděje,
i když někdy ztrácí svoji zář.
Srdíčko mé Ti na dlaně pokládám,
nedůvěru Ti najevo nedávám,
pro Tebe mé srdce bije,
jens Tebou se do něj láska vlije.
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, Nikolka, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)