Vločka když taje
Průzračná v zákoutích ticha nevinných,
ledem se rmoutíš
pro slzy ráje?
Kéž stromky zelené, stříbřené, drže sníh,
tancují Slunci blíž
Zimničná polaská je
* vločka když taje...
Srdečna v souzněních, skotačivý smích…
Zář v bílo padaje,
nakreslím, nevidíš?
Na oknech přísahy malířů mrazivých
V nich mlčky usínaje,
vůní skořic nezhřeší
* vločka když taje...
Sladká hvězdářko za nocí polárních,
volám do nebes
Zvonečková přání
Životem, v touhách bouřících,
udolán necestami,
duhoví mi dnes
* vločka když taje...
Toulavá blouznění, v krajkoví rosící
Probuzen, svázán
leskem ledových vlasů
V ohni rtů chvění červeň vábících
Křehkou dívkou tázán
v objetí pevném z jasu
* jemně šeptej...
v lásku..
Přečteno 469x
Tipy 23
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba, umělec2, hanele m., Dota Slunská, borůfkovej shit., CULIKATÁ, labuť, SkarinEk, Gabrielle, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)