Láska?
Láska?
Snad hořká příchuť na nebesích
Vdechnutá do oroseného okna
Milující vzkaz na lístečku
Upomínajícího na zeleň z léta
Duhové křídlo noční můry
Vznášející se ve větru
Nevině trvalá i pomíjivá
Sladká příchuť na rtech
Někdy štiplavá a hladová
Po skutcích dávání a obětování
Temněrudá
Nic není za nic
A nic není za vše
Svět otevřených hranic
I bolestné verše
Láska?
Je všude a přitom není
Schovaná před slepci
A hluchá v otaznících
Taková je láska má
Láska srdce mého
Stále neprobádaného
Přečteno 516x
Tipy 12
Poslední tipující: poustevník Jirka, Santinan Black, Lota, její alter ego, Larey, Gabrielle, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)