Stíhač
Anotace: Na námět od jednoho kámoše. Jinak o stíhačkách a žárlivcích.
Lítám si nad zemí,
hlídám každý tvůj krok.
Nad tebou se stíhačkou
říkají mi Bond.
Ty ani nevíš,
jak je svět zlí,
jeden krok vedle já hned přikročím a udělám mat.
Vždyť si jenom má a o to tady jde,
když někdo u tebe bude,
duše zkolabuje.
Komentáře (0)