Neumím číst
Anotace: napsal jsem to v listipadu 2005, obsah říká vše
Neznám a nechápu,
Neumím číst ze slov a z očí.
Neznám a nechápu,
Proč děj se náhle mění,
Proč se rovná cesta vlní.
Neznám a nechápu,
Neumím číst z rozepsané knihy.
Neznám a nechápu,
Proč stránka stránku mění,
Proč slzy cestu plní.
Neznám a nechápu,
Neumím číst ze slov a z očí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)