Honzee, tohle se Ti povedlo, možno, že někomu se to bude zdát krátké, bo obyč, ale mně se to líbí, protože aj v jednoduchosti je krása a někdy opravdu stačí jen pár slůvek a někdy třebas jen pohled do očí... malý polibek :o)
29.11.2010 20:48:00 | NikitaNikaT.