Kapuško, jsi kouzelnice lásky... slůvek z ní stvořených... tolik je mi Tvé dílečko blizoučké. ST!***
02.12.2010 20:44:00 | NikitaNikaT.
Sem nakouknout je radost veliká
trochu stud a rychlé couvání
by neporušilo se kouzlo okamžiku
Tak couvám tedy, dveře zamykám
by muž svou ženu láskou zachránil
a by zas ona hýčkala ho dlaní lahodníku...
01.12.2010 10:17:00 | šuměnka