Asi jsem právě zešílel
Anotace: když to přijde a není z toho nic
Asi jsem právě zešílel
láskou k Tobě
zešílel jsem láskou
i v tak šílené době
Stačil jen první pohled
a já byl v nebi
roztekl jsem se
jako žhnoucí led
a zatočil se se mnou
celý širý svět
Propadl jsem se
do tvých krásných očí
chci k tobě uhánět
jako bludný kočí
co právě našel cestu
Mé nohy se strašně klepou
zemětřesení
v mém srdci
všechny moje svaly
horečnatě tepou
Kéž bych byl neodešel
a zůstal blízko tebe
ve tvých očích
jsem uviděl
nádherný kousek nebe
Je-li to sen
pak nikdy nechci vstát
chci se tomu snění
nekonečně vzdát
Snění o krásce
ověšené kruhy
doprovodit tě
až
na vrcholek duhy
Kdo jsi
ty krásné stvoření
co vzbudilas mi v srdci
to prudké hoření
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: Alfííík
Komentáře (0)