Maličká
Anotace: anotace, denotace, konotace blá blá blá
Díval jsem se ti
do tváře
zatímco ty
jsi hleděla
vstříc oknu
Metro jelo
uhánělo rychlostí blesku
a s ní se blížily
minuty nelidského stesku
Bylas tak maličká
s tváří ženy dospělé
ruce bál bych se ti sevřít
ve svých
snad bych je láskou umačkal
Kam jsi šla, maličká?
snad tě ještě spatřím
proč měl jsem ten pocit,
že právě k tobě patřím?
Přečteno 519x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, James Libustka, Jana M., CULIKATÁ
Komentáře (0)