Ztráty
Básně píši s předstihem
ale jen s menším časovým rozdílem
unikám skutečnosti
strachu z budoucnosti
z mých skutků
a tvých loňských polibků
ze společných přání
vrahů našich snění
Neznám žádnou věc
co dala by nám křídla
k nohám dala jsem ti svět
a pak o vás přišla...
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Láďa, James Libustka, Dračičák, Šerák, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)