již kdysi dávno, snad to bylo v kině
to krásná paní, nocí přítelkyně,
se k lásce tiskla vroucně, odevzdaně
jak symfonii hrály by její prsty, dlaně,
ochranu vášní, polibky za pojistku
::
já znám tu paní, veršů harfenistku
***
Jiří senior
30.11.2010 14:49:00 | j.c.
noc je tvář tvých snů
i démonů
truhlice pokladů ovinutá břečťanem
i lanem lodním
tarantela pochodní ,když láska
své reje praktikuje
sluje dračí smutku loutky
princezny..co bdí..a přemýšlí
na svým údělem...
bez šelem v zádech
bez diadému
bez hrdosti
v naléhavosti ..své nahoty...
ST
30.11.2010 08:25:00 | Mbonita
Verš lehký, příjemný na dobrou noc
sny sladké přivolá, dodá jim moc
za noci oblažit, oddechnout, snít,
po ránu svěží být, nový den pít.
30.11.2010 01:36:00 | Špáďa