Utopená ve lžích
Dřív
jsem doufala
a věřila
v tvá pravdivá slova
a vzhlížela k Tobě
jako k bohu
jenž na Olympu
sídlí
...
Jenže dnes
se topím ve lžích
asi jsem příliš troufalá
když snažím se
Ti uvěřit znova
tu cestu k sobě
už asi nenajdeme
ale kdo ví
třeba jeden z nás
ještě poslední šanci
vidí
...
Přečteno 426x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Psavec, Jiná, James Libustka, Květka Š., la loba, CULIKATÁ, Martin H, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)