Co na to řéct? Každý si řídí svůj život a vztah by měl být o dvou, resp. co se týče láska a milování.. to že někdo někoho nemiluje, neznamená, že ho nemá rád a že se na něj vykašle. Ne, tak to není... hledejte společné řešení, které bude prospěšné pro všecky, nikoli pro jedného, či pouze dva. Nikdo se nechce trápit. ST!
03.12.2010 07:50:00 | NikitaNikaT.
O rady jistě nestojíš
buď smíříš se
a nebo nesmíříš
to jistě víš...
Přeju Ti sílu
a Lásku
tu pravou
a víru...
30.11.2010 11:19:00 | la loba
Bohužel takové úděly milenek jsou pokud nechtějí udělat nešťastnými víc lidí...
30.11.2010 10:46:00 | labuť