Za noci letní
Anotace: ve vzpomínkách na Úner
Sedíš u krbu, přemítáš
co by se stalo, kdybys zůstal
marně se prázdné sklenky ptáš
kolik z těch dívek vůbec znáš
Slepě se díváš do ohně
bylo to kdysi, nebo včera
naše setkání náhodné
poznal jsi jednu, aspoň mě
za noci letní, červnové
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Strixa, Ejí
Komentáře (0)