Motel citů
hromada paprik
těch úplně nejvíc pálivejch
utíkala motelem jejích citů
a v každý místnosti to jelo
a nebyly to hezký obrázky
občas se jakoby zastavila
a řekla si:
"zas musim hrát divadýlko"
a tak si to dala s měsícem
aby byla za panenku
a já blbec jezdil vlakem
na motorce
a počítačem
a všechny svý krátery směřoval tam
kde zrovna nebyl její obličej
a pak sem radši nekoukal sám na sebe
a jenom tak pil kefír a taky vodu z nebe
a platil stravenkama za svíčkovou
a lítal nahej s grilem okolo rybníka
a pak to popíral upřímností
kterou sem nikdy neviděl
asi jako tygry a lvy a hřebce a celou tu lásku mizernou
a pak sem si jenom tak vzpomněl že cola sbližuje
a jak jí to lechtalo
a já cejtil její kůži přes podrážku
silnou asi stošedesát kilometrů
a ona si v klidu zapomene
a mně neporadí jak
hotový delirium tremens!!! tak jestli tyhle postižené bláboly zoveš básní, pak ti na sobě tolik záleží, že přicházíš o soudnost
26.12.2014 02:31:37 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
jsem do sytosti najezen, chutnalo mi :)
01.06.2014 17:32:31 | MLADÝ BÁSNÍK
smutná..a nebo ne..taková spíš melancholická.. :) wow :)
01.08.2011 13:56:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..