Puzzle
V mých snech
křičíš mé jméno
Uctíváš mé rty
jak ďábel Venom
Utíkáš
jak bublinky
z minerálky
Probíráš se mi vlasy
jak voják
v ňadrech války
V mojí hlavě
bloudíš tiše
myšlenkami
z trní z plyše
Však poradíš si hravě
i se srdcem na kousky?
S rozkoší Francouzsky
divokostí
indiánky
ze srdce puzzle mám
Kdo mě oprostí
z řeky vlasů
rozdělené na copánky?
Komu slepené srdce dám?
Přečteno 463x
Tipy 30
Poslední tipující: Vyvrženec, Dona Quixote, sailorr, maliska, Špáďa, James Libustka, Judita, JK, Gabrielle, Larey, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)