ráda
Ten klavír
mi hraje
srdceryvně
a já se bojím,
když neležíme vedle sebe.
A potom na zemi zasněží.
Je to za odměnu
nebo za
zub?
Stála tam holka
ptala se:
co když to bude bolet.
Máš oči jako můj pes.
Až tohle dopadne.
Předtím se proletíme
a pak?
Předtím bych se neptala.
Neřekla bych
že až tak
mi budeš vonět.
Je krásně
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: váhy, Radek.oslov.Šafárik, Lioness, jethullfan, 6thSun, labuť, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)