... lalala ...
... smutná Psyché .....
... slova nehledej ... zpívej ...
29.11.2006 12:46:00 | Marcella
Jo, takhle vždycky dopadá sraz absolventů....Škoda, že nejde vrátit čas...
24.01.2006 21:26:00 | Branwen1
hezké dílko.
Děkuji za Tvůj komentář. Život je tak prostě těžký, že jeho tíhu snad už neunesu. Básně, kdo je četl, navždy je uchová v paměti. Mám-li odejít, pak se vším, myslím, že se tu najde někdo, kdo si to přeje a možná po tom i touží, ale to je jedno, to nebudu rozmazávat ... líbí se mi, když mi někdo píše kritiky, pomáhá to v psaní. .... Toť asi vše, co mohu napsat, snad jen ještě, že ta maličkatá myšlenka rozmyšlení se, tam ještě nekde je...
20.01.2006 19:42:00 | NikitaNikaT.
Rekviem za lásky minulý
zní vždycky
trochu nostalgicky... :o)
Moc hezká...
17.01.2006 08:39:00 | Cecilka