ABYCH UŽ NIKDY NEMYSLEL NA JINOU
Když slunce pošimrá ti ráno tváře
Zase ti narostou perutě
A zlaté vlasy- znamení svatozáře
A s duší bílé labutě
Ptají se oči neviňátka
Ačkoliv sami věděli
Kdo otevřel mi v noci vrátka?
Kdo spálil mi křídla andělí?
Do krásy vlastní ležíš oděna
A přikrýváš se peřinou
Tak možná proto byla jsi stvořena
Abych už nikdy nemyslel na jinou...
Přečteno 447x
Tipy 19
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, labuť, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, Jiná, Žqáry, Kapka, synanceia, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)