JEN......
Vykřičník je němá výzva
co nepřekročí stín
jen pořád se připozdívá
nemá němá ústa
jen láska měňavá......
Zem je tak pusta
jen pohled mlčí
proč? oči pláči
slova jsou hustá
a láska prchlivá......
ze země stává smrt
jen do Tebe se noří
když hříchy hoří
já je jen škrt
A Láska ta má půst.....
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)